fbpx
Your address will show here +12 34 56 78
Regnskapskontor
Leter du etter et regnskapskontor som setter deg i fokus, og hjelper deg med å bli mer lønnsom og effektiv? Norsk Regnskap AS er et regnskapskontor med 16 ansatte fordelt på tre kontorer. Vi spesialiserer oss på å utføre en lang rekke tjenester der formålet er å beskytte dine kortids- og langtidsinteresser.

Kontakt Norsk Regnskap AS for mer informasjon om regnskap, lønn og fakturering.
Som regnskapskontor utfører vi blant annet fakturering, årsregnskap, økonomisk rådgivning, budsjettering, likviditetsbudsjett, lønnskjøring, hjelp ved nyetablering og likviditetsanalyser. I stedet for å tenke på oss som et vanlig regnskapskontor, ønsker vi at du kan se på oss som din virksomhets økonomiavdeling. Ved å bruke våre tjenester vil du frigjøre en masse tid som kan brukes på å utvikle virksomheten og dens kjerneområder.

Spesielt om du vurderer å starte en ny bedrift, kan det være smart å kontakte et regnskapskontor slik at du får en god start med en sunn økonomistyring. De første årene er alltid de mest kritiske, men med et godt regnskapskontor kan du konsentrere deg om virksomheten mens vi tar oss av myndighetenes krav og tidkrevende økonomiske oppgaver.
Vil du vite mer?