fbpx
Your address will show here +12 34 56 78
Skybasert regnskapssystem
Et regnskapsprogram er et viktig verktøy for å ha kontroll på bedriftens regnskap.  Norsk Regnskap benytter moderne skybaserte IT -systemer og er hel digitale.

Jobbe i samme system
Skybaserte regnskapssystemer som 24SevenOffice, TripleTex og PowerOffice Go er gode alternativer, og stadig flere av våre kunder velger å gå digitalt og jobbe i samme som system som oss. Regnskapssystemene er modulbasert og inneholder alle moduler en mellomstor bedrift trenger for å styre og drifte virksomheten. Vårt økonomisystem er integrert med mange tredjepartsløsninger, som blant annet de fleste banker, inkassoselskaper, kassesystemer, netthandel-systemer med mer.

Frigjør tid og ha god kontroll
Du sparer tid og får god kontroll med systemet ved at dine bilag skal skannes eller sendes direkte inn til mottaket i systemet enten som PDF eller EHF -bilag. Du vil få system-opplæring, egen pålogging og får støtte fra oss etter behov. Fakturering og betalinger skjer i samme system. Du kan selv følge løpende med på den økonomiske utviklingen i ditt eget selskap.

Ta riktige beslutninger
24SevenOffice og de andre skybaserte systemene tar for seg de fleste behov innen regnskap, reskontro, inkasso, fakturering, ordre, lager, bestilling og andre generelle ADB-rutiner. Med et brukervennlig regnskapsprogram blir det enklere for deg å finne virksomhetens svakheter og styrker og ta de riktige beslutninger.

Er dette interessant for deg og din virksomhet?
Ta kontakt med oss på Norsk Regnskap for en uforpliktende prat. 

Alltid oppdatert
Det kan være vanskelig å sette seg inn i myndighetenes nye forskrifter og regler i forhold til regnskap, men med vårt regnskapsprogram blir disse nye endringene straks lagt inn i systemet slik at du hele tiden tilfredsstiller kravene som stilles. Til eksempel så er 24SevenOffice et regnskapsprogram med gode og velprøvde rutiner som utfører standard rapportering når du ønsker det.

Ønsker du hjelp med regnskap og økonomi?
Hør med oss i Norsk Regnskap. Vi utfører blant annet årsregnskap, økonomisk rådgivning, budsjettering, lønnskjøring og likviditetsanalyser. Ved å la oss stå for implementering av regnskapsprogram og tjenester, kan du bruke tiden på virksomhetens kjerneområder.

Har du spørsmål om regnskapsprogram eller noen av våre tjenester? 
Du er velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale på telefon, e-post eller via kontaktskjemaet vårt.
Vil du vite mer?