Økonomistyring - Rådgivning og tjenester

Økonomistyring er et viktig verktøy i verktøykassa for å forbedre lønnsomheten i en bedrift. Dersom du behøver hjelp med økonomistyring, skal du ta kontakt med Norsk Rådgivning og Regnskap AS. Med dagens økonomiske klima er det nødvendig for mange virksomheter å gå deres økonomistyring i sømmene og se på tiltak som kan effektivisere og optimalisere den daglige driften. Innen økonomistyring kan vi bidra med rutine-effektivisering, business control, interne rutiner, regnskapsanalyser, budsjettering, likviditetsanalyser, utleie av økonomisjef og vikartjeneste innenfor økonomi og regnskap.

Kontakt Norsk Rådgivning og Regnskap AS for mer informasjon om økonomistyring.

Økonomistyring - totaløkonomisk oversikt

Våre medarbeidere har lang erfaring etter å ha arbeidet med en rekke virksomheter, og kan derfor tilby rådgivning og tjenester som sørger for en bedre økonomistyring. Spesielt for deg som skal starte egen virksomhet, kan det være totaløkonomisk lønnsomt å ta en prat med våre konsulenter slik at du starter med en god økonomistyring. Våre rådgivningstjenester inkluderer blant annet firmaetablering, ledelse og drift av selskap, finansiering, analyser, benchmarking og styrearbeid.

Vi bruker kun de beste IT-systemene innen økonomistyring og sørger for at regnskap og økonomi tilfredsstiller krav og regler fra myndighetene. Dersom du har noen spørsmål om våre tjenester innen økonomistyring er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon, e-post eller skjemaet her på nettsiden.

Norsk Rådgivning og Regnskap AS har som mål å være best på kvalitet, service og gode interne rutiner.
Medlem Regnskap Norge
Skedsmo
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Vestvollveien 30 A
2019 Skedsmokorset
tlf: 64 83 58 50
faks: 64 83 58 51
jan-ove@norskregnskap.no
Brumunddal
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Brugata 19
Postboks 43
2380 Brumunddal
tlf: 62 36 50 90
faks: 62 36 50 91
rita@norskregnskap.no
Årnes
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Drognestoppen 2
2150 Årnes
tlf: 63 90 30 60
faks: 63 90 30 61
karina@norskregnskap.no