Fakturering og kjøring av lønn

Fakturering og lønnskjøring er regnskapstjenester Norsk Rådgivning og Regnskap AS utfører for sine kunder. Ved å la Norsk Rådgivning og Regnskap AS ta seg av all fakturering kan kundene våre konsentrere seg om å utvikle virksomheten sin. En viktig del for en nystartet bedrift er å skaffe flere kunder. Ved å slippe å forholde forholde seg til økonomiske og krevende oppgaver som fakturering blir dette lettere for en bedrift i etableringsfasen å konsentrere seg om sine kjerneoppgaver. I hvertfall i en startfase av det å starte eget firma kan det være lurt å å la en partner stå for bedriftens fakturering.

Kontakt Norsk Rådgivning og Regnskap AS for mer informasjon om fakturering.

Fakturering i systemet til Visma Global

Når vi fakturerer bruker vi systemet til Visma Global, et av Norges mest fleksible system. Rutinene når vi ivaretar din fakturering inkluderer dataregistrering av fakturagrunnlag, utsendelse av faktura, at omsetning konteres automatisk i regnskapet, registrering av alle kundeinnbetalinger, purringer og utskrift av rapporter etter behov.

Vi ønsker å forenkle din hverdag, og nettopp derfor kjører vi fakturering for våre kunder hver måned.

Når det gjelder lønn bruker vi Huldt & Lillevik som er Norges største og beste lønnssystem. Det bidrar til at vi kan ivareta din bedrifts viktigste funksjon, samtidig som systemet alltid inneholder til siste endringer fra myndighetene.

I tillegg til å kjøre lønn og fakturering, utfører vi også tjenester som årsregnskap, økonomisk rådgivning, hjelp ved firmaetablering, likviditetsanalyser og budsjettering. Vi kan være din virksomhets økonomiavdeling og dermed frigi en masse tid og forenkle din hverdag.

Medlem Regnskap Norge
Skedsmo
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Vestvollveien 30 A
2019 Skedsmokorset
tlf: 64 83 58 50
faks: 64 83 58 51
jan-ove@norskregnskap.no
Brumunddal
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Brugata 19
Postboks 43
2380 Brumunddal
tlf: 62 36 50 90
faks: 62 36 50 91
rita@norskregnskap.no
Årnes
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Drognestoppen 2
2150 Årnes
tlf: 63 90 30 60
faks: 63 90 30 61
karina@norskregnskap.no