Regnskap og økonomistyring

Regnskap og økonomistyring er vårt fokusområde. Norsk Rådgivning og Regnskap AS tilbyr tjenester innen regnskap som fakturering, årsregnskap og likviditetsanalyse. I tillegg utfører vi regnskapstjenester som lønn og lønnskjøring.

Norsk Rådgivning og Regnskap AS fungerer gjerne som bedriftens egen økonomiavdeling. Du velger selv hvilke av våre tjenester innen regnskap du ønsker å benytte. Ved å benytte erfarne regnskapsførere og moderne teknologi gjør vi ditt regnskap oversiktlig. Videre sørger vi for at alle lover og regler omkring regnskap, skatt og moms blir fulgt.

Kontakt Norsk Rådgivning og Regnskap AS for mer informasjon om våre tjenester innen regnskap.

Starte eget firma - la oss ta regnskapet

Mange som ønsker å starte eget firma lar oss ta regnskapet. Dette frigjør tid slik at du kan konsentrere deg om virksomhetens kjerneområde. Slik sparer du mye tid samtidig som du kan være sikker på at ditt regnskap blir helt riktig.

Dersom vi tar regnskapet, skanner vi alle bilag og dokumenter.Dette er plassbesparende og forenkler prosessen med å finne bilag når du behøver det. Deretter vil årets regnskap med samtlige bilag, avstemminger, årsregnskap osv. leveres til kunden i form av en CD.

Norsk Rådgivning og Regnskap AS har som mål å være best på kvalitet, service og gode interne rutiner. Vi er også meget opptatt av å følge det siste innen den teknologiske utviklingen på regnskapsområdet.

Medlem Regnskap Norge
Skedsmo
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Vestvollveien 30 A
2019 Skedsmokorset
tlf: 64 83 58 50
faks: 64 83 58 51
jan-ove@norskregnskap.no
Brumunddal
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Brugata 19
Postboks 43
2380 Brumunddal
tlf: 62 36 50 90
faks: 62 36 50 91
rita@norskregnskap.no
Årnes
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Drognestoppen 2
2150 Årnes
tlf: 63 90 30 60
faks: 63 90 30 61
karina@norskregnskap.no