Regnskapsprogram som dekker alt

Et regnskapsprogram er et viktig verktøy for å ha kontroll på bedriftens regnskap. Visma Global er et svært godt regnskapsprogram. Dette er et naturlig regnskapsprogram å velge for oss med kompetanse i økonomi og regnskap . Dette er Norges beste og kraftigste regnskapsprogram og system for Windows som tar for seg de fleste behov innen regnskap, reskontro, inkasso, fakturering, ordre, lager, bestilling og andre generelle ADB-rutiner. Med et godt og brukervennlig regnskapsprogram blir det enklere å gjøre hurtige valg og finne virksomhetens svakheter og styrker.

Kontakt Norsk Rådgivning og Regnskap AS for mer informasjon om regnskapsprogram.

Det kan være vanskelig å sette seg inn i myndighetenes nye forskrifter og regler i forhold til regnskap, men med vårt regnskapsprogram blir disse nye endringene straks lagt inn i systemet slik at du hele tiden tilfredsstiller kravene som stilles. Visma Global er et regnskapsprogram med gode og velprøvde rutiner som utfører standard rapportering når du ønsker det.

Ønsker du hjelp med regnskap og økonomi, skal du ta kontakt med Norsk Rådgivning og Regnskap AS. Vi utfører blant annet årsregnskap, økonomisk rådgivning, budsjettering, lønnskjøring og likviditetsanalyser.

Dersom du har spørsmål om regnskapsprogram eller noen av våre tjenester, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller skjemaet her på siden. Ved å la oss stå for implementering av regnskapsprogram og tjenester, kan du bruke tiden på virksomhetens kjerneområder.
Medlem Regnskap Norge
Skedsmo
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Vestvollveien 30 A
2019 Skedsmokorset
tlf: 64 83 58 50
faks: 64 83 58 51
jan-ove@norskregnskap.no
Brumunddal
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Brugata 19
Postboks 43
2380 Brumunddal
tlf: 62 36 50 90
faks: 62 36 50 91
rita@norskregnskap.no
Årnes
Norsk Rådgivning og Regnskap AS

Drognestoppen 2
2150 Årnes
tlf: 63 90 30 60
faks: 63 90 30 61
karina@norskregnskap.no