fbpx

Antec feirer 20 år – med Norsk Regnskap på laget

– Det har blitt mer og mer digitalisering, og det er viktig. Men det er viktig å kunne se noen i øya og vite at dette har vi kontroll på sammen, sier Ola Andersen i Antec Skadedyrkontroll. Han hyller regnskapsrådgiveren sin, 20 år etter at han startet opp – med hjelp fra Norsk Regnskap.

Antec Skadedyrkontroll utfører kontroll- og bekjempelse av skadedyr, og er en stor aktør med lang erfaring i bransjen. Firmaet holder til i Brumunddal, men betjener i dag kunder både i Oslo, Viken og hele Innlandet. Blant kundemassen finner vi både privatpersoner og større institusjoner som sykehus, restauranter og produksjonsfabrikker.

I år feirer Antec Skadedyrkontroll 20 år – og 20 år som kunde hos Norsk Regnskap. Sammen har de to firmaene vokst seg store på hvert sitt område, men tonen er den samme gode, gamle – som den alltid har vært.

– Vær som dere er, svarer Ola Andersen, daglig leder i Antec, på spørsmålet om hva NR kunne gjort annerledes. Det til tross for at han etter 20 års kundeforhold har vært med på store endringer i regnskapsbransjen.

– Det har blitt mer og mer digitalisering, og det er viktig det. Men det er også viktig å kunne se noen i øya og vite at dette har vi kontroll på sammen, sier Ola klart og tydelig.

Digitalisert gjennom Norsk Regnskap

Han påpeker at Norsk Regnskap har bidratt til vekst ved å finne smarte systemer og løsninger. Dermed brukes mindre tid på kontoret, samtidig som digitaliseringen også har bidratt til reduksjon i regnskapskostnadene. Han anslår at regnskapskostnadene er redusert med cirka 30 prosent, enda både omsetning og antall serviceavtaler har økt.

Antec bruker 24SevenOffice som regnskaps- og CRM-system, gjennom Norsk Regnskap. Et digitalt verktøy som passer deres hverdag og behov.

– Det har blitt hjertet i bedriften. De ansatte krever systemer som fungerer, og Norsk Regnskap har tilpasset systemet optimalt til arbeidshverdagen vår. Her har vi kontroll på kjørelister som gjør at vi får samlet kundene i nærheten av hverandre i samme rute, servicerunder, rapporter og signering, forklarer Ola.

Trenger du en prat om hvordan vi i NR kan hjelpe deg? – Klikk her for å avtale en prat!

Startet for seg selv – ville ha papirarbeidet «på stell»

Ola Andersen startet opp Antec Skadedyr selv, og jobbet alene de første 12 åra. I dag er de tre ansatte og det største enkeltstående skadedyrfirmaet i Norge. Ola ønsket å skape noe selv, som en kunne leve av – og nøkkelen til suksess er god service. Dersom noe skjer, er det viktig med kort behandlingstid. Antec kommer samme dag eller dagen etter – det skaper et godt rykte.

I tillegg er Ola glad i folk, og i å skaffe kunder. Han er lidenskapelig opptatt av kundene, og blir oppriktig lei seg hvis noen slutter.

Ola “Antec” startet opp i det små som et enkeltmannsforetak i 2002 – dette ble da det relativt nyoppstartede Norsk Regnskap sin kunde nr. 18. For Ola var det viktig å være en seriøs aktør og at alt skulle være på stell. Og som han forklarer selv:

– Jeg har papirangst, hvis jeg skulle gjort det selv hadde haugen bare vokst. Det hadde ikke gått! Fra dag èn har Aina Høimoen og Rita Baldishol i Norsk Regnskap holdt styr på alt med papir.

Les flere kundehistorien med Norsk Regnskap; Slik har Innit vokst med Norsk Regnskap som rådgiver 

Fredagsklem ble fast rutine

Til tross for at både Antec og Norsk Regnskap har vokst og utviklet seg har Ola hatt med seg Aina Høimoen på laget alle årene.

– Jeg er kjempeavhengig av å ha ei som har så stålkontroll som Aina, sier Ola.

– Vi har funnet en bra rutine. Det føles som vi jobber i samme selskapet, og vi stoler 100 prosent på hverandre. Det er helt supert, skryter han.

Før var Ola innom Norsk Regnskap sine kontorer med papirer hver fredag. Da var det og tradisjon med den faste “fredagsklemmen” – dette har blitt litt borte som følge av digitalisering av regnskapet – men de to har fortsatt like tett kontakt.

– Vi ringes ofte, og tar ting med en gang – det blir også mye mailer. Vi har så god kontroll at ingen kriser skjer, hos Norsk Regnskap er jeg ikke misfornøyd med noe, slår Ola fast.


Ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg – klikk her for å kontakte oss!

Ring Jan-Ove for hjelp!
Nå ham direkte på telefon 909 53 140 eller på epost til 

Ring Rita for hjelp!
Nå henne direkte på telefon 971 26 940 eller epost til