Vi er det samme selskapet (bare med nytt navn), de samme medarbeiderne, den samme leveransen og samme gode kundekontakt.

I tråd med strategi og framtiden

Parallelt med at Sinus har fått ny daglig leder, skifter selskapet navn til Norsk Regnskap Oslo AS fra 1. november 2019.

Norsk Regnskap Oslo AS skal fortsatt være det personlige og kundenære regnskapskontoret for alle sine kunder, enten de er små eller store.

Med Bjørn-Wiggo Renø vil Norsk Regnskap Oslo AS på Nordstrand fortsette arbeidet med å utvikle medarbeidere og bygge videre på teamarbeidet. Han vil jobbe aktivt med å tilrettelegge selskapets tjenester og tilgjengelighet slik at alle ledd i organisasjonen er tilpasset kundenes forventning og den digitale tidsalder. 

Våre kunder skal oppleve vekst og ha god samvittighet
Vårt arbeid skaper gode vekst muligheter og bedre hverdag hos våre kunder. Vi bistår med rådgivning innen skybasert regnskapsføring i tillegg til rådgivning i deres daglige virke som for eksempel fakturering, personal, lønn og drift.

Kundene opplever å bli avlastet og får mindre dårlig samvittighet. De slipper oppgaver som de må gjøre på toppen av alt annet og kan fokusere på det de kan best.

Norsk Regnskap kom inn som eier i 2017 og er i dag 100% eier av AS Sinus. Norsk Regnskap skal med kunnskap og engasjement skape suksesshistorier sammen med sine kunder. De er en stolt organisasjon på fem ulike lokasjoner og med team av dedikerte rådgivere som strekker seg litt lenger slik at de kan være en proaktiv og langsiktig samarbeidspartner for alle sine kunder.

«Bjørn-Wiggo Renø er den rette lederen for vårt Oslo-kontor. Jeg er sikker på at han vil skape et godt samarbeid med alle våre Sinus kunder, som er avgjørende for en lønnsom drift og flere suksesshistorier», sier Jan-Ove Molle, partner og daglig leder i Norsk Regnskap as.

 

Har du spørsmål
For mer informasjon om Norsk Regnskap Oslo og om hva vi kan hjelpe deg med, ta kontakt med Bjørn-Wiggo Renø på tlf 948 89 000 eller på e-post bjorn-wiggo@norskregnskap.no.

Trenger du hjelp med regnskapet?