fbpx

Avdelingsleder på Sinus, Norsk Regnskap avdeling Oslo

Jun 4, 2019

Med stor tilgang på nye kunder og med en fortsatt god utvikling av vår digitalisering av skybasert økonomisystem er Sinus klar til å vokse videre. 

 

I den forbindelse søker vi en ny, dyktig leder for vårt Oslo kontor. Som avdelingsleder på Sinus vil du få anledning til å jobbe med spennende og varierte oppgaver innen regnskap og rådgivning. Du vil lede et team på fem ansatte og inngå i lederteamet i Norsk Regnskap og rapportere til daglig leder. 

 

Arbeidsoppgaver
  • Lede et team av selvstendige og erfarne regnskapsrådgivere
  • Rådgivning
  • Regnskap, lønn, årsoppgjør
  • Kundeoppfølging
Ønskede kvalifikasjoner

Du har høyere utdannelse innen regnskap/ revisjon og er allerede autorisert regnskapsfører, eller har et sterkt ønske om å bli autorisert innen kort tid. Du har også god systemforståelse om IT og IT-prosesser i en skybasert verden. Det vil være en fordel om du har ledererfaring fra tidligere. 

 

Personlige egenskaper

Vi søker deg som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og som evner å skape positive arbeidsmiljøer. Du er god på å utvikle og motivere medarbeidere og trives med kundekontakt. Du har stor gjennomføringsevne, er faglig engasjert og har interesse for å jobbe i en skybasert verden.

 

Vi tilbyr
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter og et dynamisk og godt arbeidsmiljø med spennende og interessante arbeidsoppgaver i et proaktivt selskap i vekst.

Er du vår nye avdelingsleder?

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vår samarbeidspartner Assessit ved Tron Skarpenes tlf 932 51 103 eller Trude Osa tlf 926 84 033

Trenger du hjelp med regnskapet? 

Tjenester

Regnskap

Rådgivning

Lønn og faktuering

Norsk Regnskap

Kontakt oss 

Om oss

Karriere

Aktuelt

Nyttige lenker

24SevenOffice 

TeamViewer

Følg oss