fbpx
norsk-regnskap-oslo-as-sinus

Bjørn-Wiggo er ny leder for Oslo-kontorene til Norsk Regnskap

Bjørn-Wiggo Renø er en av våre viktige ressuser i utviklingen av selskapet. Fra 1. januar 2021 er han daglig leder for begge Norsk Regnskaps Oslo-kontorer, på Røa og Nordstrand.

OPPDATERT: Siden artikkelen ble publisert, er Oslo-kontorene samlet i Norsk Regnskaps nye kontor i Bjørvika.

Renø tok over lederrollen på Nordstrand i 2019, som gjennom 30 år var ledet av Ivar Wallin, da som regnskapsbyrået AS Sinus.

Nå får Bjørn-Wiggo ytterligere ansvar ved å også lede Norsk Regnskaps andre regnskapskontor i Oslo, på Røa. Bjørn-Wiggo Renø er et solid valg med mye og relevant erfaring. Han vil bidra med å utvikle medarbeidere og bygge videre på teamarbeidet i henhold til Norsk Regnskap sin forretningsstrategi.

Bjørn-Wiggo Renø
Bjørn-Wiggo Renø i Norsk Regnskap Oslo

Tung kompetanse innen økonomi og ledelse

Bjørn-Wiggo Renø kom opprinnelig fra stillingen som leder for økonomi- og regnskapsseksjonen in Oslo Tingrett. Han har vært en del av stabsgruppen i Oslo Tingrett.

Bjørn-Wiggo er utdannet revisor, er autorisert regnskapsfører og har lang erfaring innen ledelse og HR. Han har hatt sentrale roller i bla. Norges Taxiforbund, SRI Revisjon og Revisorgruppen As.

I tråd med strategi og framtiden

Norsk Regnskap skal med kunnskap og engasjement skape suksesshistorier sammen med våre kunder. Vi er en stolt organisasjon og med våre team av dedikerte rådgivere strekker vi oss litt lenger slik at vi kan være en proaktiv og langsiktig samarbeidspartner for alle våre kunder.

Med Bjørn-Wiggo på laget er vi godt rustet til fornyelse og tilpasse oss våre kunders behov, også for behov utover regnskap og økonomistyring.

Kontakt våre Oslo-kontorer idag og få hjelp av fagpersoner på økonomi og regnskap:
Norsk Regnskap Røa
Norsk Regnskap Nordstrand
Norsk Regnskap Skedsmo

Norsk Regnskap, ved daglig leder Jan-Ove Molle, tok tidlig initiativ til en grundig evaluering av kundenes fremtidige behov med fokus på å styrke selskapets satsing som et regnskapsbyrå som er tilpasset den digitale tidsalder.

– Vi ser at vårt arbeid skaper gode vekst muligheter og bedre hverdag hos våre kunder. Vi bistår med rådgivning innen skybasert regnskapsføring i tillegg til rådgivning i deres daglige virke som for eksempel fakturering, personal, lønn og drift. Kundene opplever å bli avlastet og får mindre dårlig samvittighet, sier Jan Ove. Og fortsetter:

– De slipper oppgaver som de må gjøre på toppen av alt annet og kan fokusere på det de kan best. Vi har tro på at Bjørn-Wiggo er den rette lederen for våre Oslo-kontor og kan få til et slikt samarbeid som gir rom for lønnsom drift og suksesshistorier, avslutter Jan-Ove Molle.