Digital Regnskapsføring

Merk den utrolige ”før og etter” forskjellen allerede etter 29 dager

Google har bestilt en rapport av McKinsey&Company (Januar 2018) som blant annet avslører at tradisjonelle regnskapsførere er på listen over jobber som vil endres. Istedenfor overtar automatikk og regnskapsrådgivning.

Dette kan også tolkes som at bedrifter som ikke går heldigitalt med skybaserte løsninger i nær fremtid får det vanskeligere og vanskeligere.

Norsk Regnskap as ligger allerede langt fremme i bruk av skybasert og digital regnskapsføring og har en omfattende kompetanse om hvordan helautomatisk regnskap kan implementeres hos bedrifter. Ingen bedrifter er for små eller for store, og alle bedrifter vil allerede etter 29 dager merke stor forskjell – både i form av mindre tidsbruk og i form av reduserte kostnader.

Vi har laget en ”Før og Etter” tabell hvor du i løpet av 30 sekunder vil forstå forskjellen, og hvorfor du bør helautomatisere regnskapsføringen i din virksomhet allerede fra i dag. 

Send meg rapport

Meld deg på vårt nyehstrbev og motta tabellen som viser hvorfor automatisering av regnskapsføringen vil gjør hverdagen din enklere.

Trenger du hjelp med regnskapet? 

Tjenester

Regnskap

Rådgivning

Lønn og faktuering

Norsk Regnskap

Kontakt oss 

Om oss

Karriere

Aktuelt

Nyttige lenker

24SevenOffice 

TeamViewer

Følg oss