Regnskapsfører kan gi frustrasjon hos bedrifter

Frustrert over regnskapsføreren? Da er det på tide å ta grep

Sitter du med frustrasjon over regnskapsføreren bedriften din bruker? Har det manglet kontakt og oppfølging fra din kundeansvarlig? Slik skal du ikke ha det.

Mange som driver egne foretak gruer seg til regnskapsarbeidet. Særlig opp mot årsoppgjøret, eller når en trenger ekstra hjelp. Hverdagen preges av tidsfrister og påminnelser fra etater i hytt og pine – men får du god veiledning på veien?

Kjenner du igjen bildet: Regnskapsfører forklarer med store ord, og du sitter igjen enda mer forvirret enn utgangspunktet. Telefon besvares ikke. Korte mailer med dokumenter du ikke har sendt inn strømmer på. Er det slik det skal være?

Nei! Vi i Norsk Regnskap har satt oppfølging i fokus, og sørger for nærhet til alle våre kunder. Vi har løpende dialog, hvor vi håndterer dine tidsfrister, uten at du trenger tappes for energi.

Vårt hovedfokus er å forenkle hverdagen din – hele året, slik at du kan ha fokus på dine kjerneoppgaver.

Vi sørger for at vi er godt forberedt før årsoppgjørsperioden med løpende oppdatering av ditt regnskap. Gjennom tilgjengelighet og dialog med deg som kunde, skaper vi nærhet og trygghet på at jobben blir gjort.

Ønsker du deg et årsoppgjør som går på skinner?

Ta kontakt med oss hos idag, så vi kan sørge for at neste årsoppgjør går som en drøm!

Ring Jan-Ove for hjelp!
Nå ham direkte på telefon 909 53 140 eller på epost til 

Ring Rita for hjelp!
Nå henne direkte på telefon 971 26 940 eller epost til

Start med en prat med Jan-Ove eller Rita hos oss. Da kan vi uforpliktende avdekke hva den riktige tilnærmingen for ditt selskap er, og koble på riktige ressurser fra Norsk Regnskap.

Jan-Ove og Rita er begge er erfarne regnskapsrådgivere som har drevet regnskapsbyrået i over 20 år, og er dyktige til å se behovene til deg som kunde.

Med seks kontorer fra Oslo til Bergen er vi fysisk tilstede for mange – men jobber samtidig effektivt i og med digitale økonomisystemer. Det skulle bare mangle!

Med kunnskap og engasjement, skaper vi suksesshistorier sammen!