fbpx

Frustrert over manglende kontakt med regnskapsføreren? Da er det på tide å ta grep

Sitter du med frustrasjon over regnskapsføreren bedriften din bruker? Har det manglet kontakt og oppfølging fra din kundeansvarlig? Slik skal du ikke ha det.

Mange med regnskapsansvar gruer seg til å kontakte sitt regnskapskontor. Hverdagen preges av tidsfrister og påminnelser – men får du god veiledning på veien?

For at du skal kunne rapportere ditt regnskap innen bedriftens tidsfrister, ser vi viktigheten av at regnskapsfører er tilgjengelig for deg når du trenger det. Med dagens økonomisystemer som har stadig flere funksjoner er det viktig å kjapt kunne finne det man leter etter, eller få bistand med dette. 

Vi i Norsk Regnskap har satt oppfølging i fokus, og sørger for nærhet til alle våre kunder. Vi har løpende dialog, hvor vi håndterer dine tidsfrister, og vårt hovedfokus er å forenkle hverdagen din – hele året, slik at du kan ha fokus på dine kjerneoppgaver.

Med fokus på rådgivning jobber vi tett på kundene hele året, med løpende rapportering av ditt regnskap. Vi bruker økonomisystemer som kan tilpasses hver enkelt kunde, enten du ønsker å gjøre mye selv, eller minst mulig selv. Gjennom tilgjengelighet og dialog med deg som bedriftskunde, skaper vi nærhet og trygghet på at jobben blir gjort.

Ønsker du deg en sparringspartner og rådgiver med kompetanse tilpasset deg som kunde?

Ta kontakt med oss i dag, så vi kan sørge for at neste årsoppgjør går som en drøm.

Ring Jan-Ove for hjelp!
Nå ham direkte på telefon 909 53 140 eller på epost til 

Ring Rita for hjelp!
Nå henne direkte på telefon 971 26 940 eller epost til

Start med en prat med Jan-Ove eller Rita hos oss. Da kan vi uforpliktende avdekke hva den riktige tilnærmingen for ditt selskap er, og koble på riktige ressurser fra Norsk Regnskap.

Jan-Ove og Rita er begge er erfarne regnskapsrådgivere som har drevet regnskapsbyrået i over 20 år, og er dyktige til å se behovene til deg som kunde.

Med seks kontorer fra Oslo til Bergen er vi fysisk tilstede for mange – men jobber samtidig effektivt i og med digitale økonomisystemer. Det skulle bare mangle!

Med kunnskap og engasjement, skaper vi suksesshistorier sammen!