fbpx
Norsk Regnskap hjelper idrettslaget Fjellhammer med regnskap og rådgivning.

Idrettslagets suksess med automatisert regnskap

Slik hjalp Norsk Regnskap idrettslaget med automatisert regnskap. Les vårt kundecase her!

Vi møter vår kunde Karl-Rikard «Kalle» Sillèn fra Fjellhammer Idrettslag i Lørenskoghallen.

Kalle, som er svensk, har vært i klubben i mange år, og i 2021 tok han over som daglig leder i den da 90 år gamle håndballklubben – som i dag er en av Norges største håndballklubber, med omlag 760 medlemmer.

Må ha kontrollen

Fjellhammer herrer spiller i Rema 1000-ligaen som er øverste nivå i håndballnorge, og damene i 1.divisjon som er serien under. Klubben kan også skilte med å ha fostret flere landslagsspillere. De har samtidig et stort fokus på breddeidrett – med medlemmer i alle aldre og i hele seriesystemet.

Samtidig med å ha lag på elitenivå, er det viktig for klubben å skape trygge rammer og omgivelser for barn og ungdom i lokalsamfunnet, og gi dem et godt utbytte av håndballsporten. Slik får de ungdommene til å bli lenge i klubben.

– For å få til dette, altså bredden, kreves god økonomi- og kostnadsstyring – og det er her Norsk Regnskap kommer inn, sier Kalle.

Håndballklubben hadde i 2021 en omsetning på 10,2 millioner, og har 77 lønnede ansatte. Regnskapet har vært satt bort til Norsk Regnskap siden 2019, og Kalle kan fortelle om et godt samarbeid der nærhet og lokal tilhørighet er viktig.
– Det er enkelt å ringe, og Norsk Regnskap svarer fort og er behjelpelige, sier Kalle.

Digitale systemer

I tillegg til nærhet og profesjonalitet, tilbyr Norsk Regnskap et digitalisert og tilpasset regnskap. Det er god dialog om hvordan vi kan utnytte systemene på best mulig måte.

– Vi gjør det meste digitalt, og bruker Norsk Regnskap til det de er best på, sier Kalle. Dette innebærer rapporter som presenteres for styret, med enkle diagrammer og oversikter. I tillegg er vi i dialog og samarbeider om budsjett og lisenssøknader.

Norsk regnskap bidrar til vekst og utvikling

Med automatisert regnskap sparer vi tid, og tid er penger. Slik bidrar Norsk Regnskap til vekst og utvikling for håndballklubben. Ved å automatisere regnskapet ligger informasjonen hele tiden tilgjengelig i systemet, og det gjør at vi sparer tid og penger. Kalle mener de anslagsvis vil tjene 25.000-50.000 på byttet til Norsk Regnskap på sikt.

– Vi kjøper rett og slett kunnskap og kompetanse som sparer oss for tid. Vi har også spart en del på å benytte oss av NR sine samarbeidspartnere på andre tjenester som revisjon.

– Med Norsk Regnskap så blir vi mer effektive og har større kontroll, avslutter Kalle.


Ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg – klikk her for å kontakte oss!

Ring Jan-Ove for hjelp!
Nå ham direkte på telefon 909 53 140 eller på epost til 

Ring Rita for hjelp!
Nå henne direkte på telefon 971 26 940 eller epost til