– Vi har et bredt fagmiljø, og spiller hverandre gode!

Navn: Aina Høimoen

Stilling: Avdelingsleder NR Brumunddal / Statsautorisert regnskapsfører

Jobber med: Alt mulig innen regnskap og administrasjon

Hva gjør at du trives i Norsk Regnskap?

– Her har vi et supert arbeidsmiljø, samt at jeg har fått tillit fra ledelsen til å vokse i selskapet. Liker du endring og utvikling, har du alle muligheter her i NR!

– På kontoret her i Brumunddal har vi et veldig godt miljø – både faglig og sosialt – og med god spredning i alder. Det gir en fin dynamikk!

– Vi har sosiale happenings gjennom året – både avdelingsvis og felles for alle avdelinger. I tillegg jobber vi i grupper på tvers av avdelinger, så vi blir godt kjent.

Hvordan har det vært å utvikle seg i jobben hos NR?

– Fra jeg startet som regnskapsmedarbeider her i 2003 har jeg fått utvikle meg hele tiden. Det er morsomt og givende. Jeg har i denne perioden blitt autorisert regnskapsfører, fått teamlederansvar og nå også rollen som avdelingsleder. På teamene er vi 3-4 medarbeidere, og vi jobber mye sammen – både med kunder, fagområder, lovpålagte kontroller og så videre.

«Her har vi et supert arbeidsmiljø, samt gode muligheter for personlig utvikling! Det er hovedgrunnen til at jeg har blitt her i snart 20 år.»

Aina Høimoen, NR-kollega

Hva kan en ny kollega vente seg av arbeidshverdagen i NR?

– Vi har et fint program for nyansatte som får deg inn i oppgaver, rutiner og hverdagen her. Innkjøringsfasen tilpasses hver enkelt.

– Her har du mulighet for spesialisering innenfor ulike oppgaver og fagområder. Noen knytter seg også til oppgaver som IT, utvikling, markedsføring, HR eller andre fagområder.

– Vi har en spennende og variert arbeidshverdag hvor du får bidra til endring og utvikling.

– Norsk Regnskap følger med i tiden og ligger langt fremme når det gjelder utviklingen bransjen er inne i til enhver tid. En ting er de skybaserte systemene, men det å bruke dem på en optimal måte og i dialog med kunden – det er der det viktige skjer!

Hva er ditt beste råd til en som lurer på om man bør søke jobb i NR?

– Det er ikke noe å lure på – ta kontakt med oss!

– Her har vi godt arbeidsmiljø, samt gode muligheter for personlig utvikling! Det er hovedgrunnen til at jeg har blitt her i snart 20 år.

Møt flere NR-kollegaer:

Helen Nesseqvist i Norsk Regnskap

– Jeg får være med på å utvikle Norsk Regnskap

Navn: Helen Nässelqvist

Stilling: Statsautorisert regnskapsfører i Norsk Regnskap

Portrettbilde av Rigmor Stenberg Arvesen

Fleksibel arbeidshverdag er avgjørende for Rigmor

Navn: Rigmor Stenberg Arvesen

Stilling: Regnskapskonsulent og IT-konsulent

Oda Dale Lauritsen

Oda kom rett fra studiene – nå tar hun autorisasjon

Navn: Oda Dale Lauritsen 

Stilling: Regnskapskonsulent