fbpx
Your address will show here +12 34 56 78
Regnskapsfører Brumunddal
Norsk Regnskap et er regnskapsbyrå som har kontorer i Brumunddal, Skedsmo og på Årnes. I tillegg eier vi et regnskapskontor i Oslo. Vi benytter skybasert økonomisystem hvor kunde og regnskapsfører arbeider i fellesskap og skanner 100% av alle bilag/dokumenter.

Vår visjon er å være et preferert valg blant kunder og medarbeidere. Vår forretningsidé bygger på å være best på kvalitet, service og gode rutiner, og alltid ha kunden i fokus. Vi skal være proaktive i forhold til kundens behov og ønsker. Norsk Regnskap er fremtidsrettet i bruk av teknologi og vi skal utvikle selskapet gjennom gode medarbeiderprogrammer.

Norsk Regnskap fortsetter utviklingen av vår digitale plattform ved bruk av skybasert økonomisystem. Med stor tilgang på nye kunder er Norsk Regnskap nå klare til å vokse videre. I den forbindelse søker vi nå ny, dyktig regnskapsfører. Du vil få anledning til å jobbe med spennende og varierte oppgaver innen regnskap og rådgivning. Du blir del av et arbeidsmiljø bestående av faglige dyktige kollegaer og vil utvikle deg gjennom både selvstendig arbeid og i samarbeid med andre.

Arbeidsoppgaver
Som regnskapsfører i Norsk Regnskap vil du få selvstendig kundeansvar med regnskapsføring A-Å. Dette innebærer kundekontakt, regnskapsføring, fakturering, lønn og terminoppgjør, rapportering, utarbeidelse av årsoppgjør og skattemelding, samt rådgivning.  

Ønskede kvalifikasjoner
Du har høyere utdannelse innen regnskap/ revisjon og er allerede autorisert regnskapsfører, eller har et sterkt ønske om å bli autorisert innen kort tid. Du har også god kunnskap om Excel og øvrige Office-produkter. 

Personlige egenskaper
Vi søker deg som trives med kundekontakt, er faglig engasjert og nysgjerrig og har lyst til å jobbe med skybaserte løsninger. I tillegg er du selvstendig og ansvarsfull, nøyaktig og strukturert, og du er positiv og miljøskapende med gode samarbeidsevner. 

Vi tilbyr
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter og et dynamisk og godt arbeidsmiljø med spennende og interessante arbeidsoppgaver i et proaktivt selskap i vekst. 


Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vår samarbeidspartner Assessit ved Tron Skarpenes tlf 932 51 103 eller Trude Osa tlf 926 84 033


 
Ønsker du hjelp med ditt regnskap?