fbpx

Ledig stilling: Erfaren regnskapsfører – Årnes

Norsk Regnskap vokser videre og søker en erfaren regnskapsrådgiver til vårt kontor på Årnes. Er du eller noen du kjenner den rette?

Stillingstittel: Regnskapsrådgiver
Ansettelsesform: Fast
Søknadsfrist: Snarest (stillingen er publisert 3. mars 2021)

Norsk Regnskap er et fremoverlent regnskap- og rådgivningsselskap i stadig vekst. Vi har fokus på digitalisering og effektivisering, – og ønsker å være en aktiv deltager i omstillingen i bransjen. Vi er i dag 30 engasjerte og faglig dyktige ansatte som er lokalisert i Brumunddal, Skedsmo, Oslo, Årnes og Bergen.

Nå leter vi etter deg som er fremtidsrettet og engasjert og som ønsker en arbeidsplass med fokus på nye løsninger. Du brenner for faget og ønsker å være med og utvikle oss videre.

Vår visjon er «Med kunnskap og engasjement skaper vi suksesshistorier sammen».

Arbeidsoppgaver

Som vår erfarne regnskapsrådgiver vil du bistå våre kunder med bedriftsøkonomisk rådgivning og controller-oppgaver, samt ha selvstendig ansvar for årsavslutninger, regnskapsføring og rapportering. Du vil arbeide med utvikling av både tjenestespekter og systemkompetanse, samt bidra til fokus på effektivisering og automatisering av våre tjenester. IT-relaterte oppgaver kan være aktuelt.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker deg som har minimum 4-5 års relevant arbeidserfaring som autorisert regnskapsfører. Du har god kompetanse på å lese regnskap og har interesse og kunnskap om IT-verktøy, blant annet solide ferdigheter i Excel.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er nysgjerrig og engasjert i kunden og har et forretningsorientert fokus. Du evner å skape gode relasjoner med kunden og er en verdifull sparringspartner på det faglige ved å være analytisk og evne å videreformidle din regnskaps- og økonomiforståelse. Du er fleksibel, tilpasningsdyktig og har stor gjennomføringsevne.

Vi tilbyr

  • Et sterkt faglig miljø med bred kompetanse og erfaring
  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver
  • Mulighet for å være med å utvikle et selskap i vekst
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelige kollegaer og godt arbeidsmiljø

Er du den rette, eller vil du vite mer?

KLIKK HER FOR Å SØKE!

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vår samarbeidspartner Assessit ved Tron Skarpenes tlf 932 51 103 eller Trude Osa tlf 926 84 033.

Søknadsfrist: Snarest (stillingen er publisert 3. mars 2021)