Ledig stilling: Erfaren regnskapsrådgiver/revisor – Skedsmo

Norsk Regnskap søker en erfaren regnskapsrådgiver/revisor til vårt kontor på Skedsmo. Er du eller noen du kjenner den rette?

Stillingstittel: Regnskapsrådgiver/revisor
Ansettelsesform: Fast
Søknadsfrist: Snarest (stillingen er publisert 10. februar 2021)

Norsk Regnskap er et fremoverlent regnskap- og rådgivningsselskap i stadig vekst. Vi har fokus på digitalisering og effektivisering, – og ønsker å være en aktiv deltager i omstillingen i bransjen. Vi er i dag 30 engasjerte og faglig dyktige ansatte som er lokalisert i Brumunddal, Skedsmo, Oslo, Årnes og Bergen.

Nå leter vi etter deg som er fremtidsrettet og engasjert og som ønsker en arbeidsplass med fokus på nye løsninger. Du brenner for faget og ønsker å være med og utvikle oss videre.

Vår visjon er «Med kunnskap og engasjement skaper vi suksesshistorier sammen».

Arbeidsoppgaver

Som vår erfarne regnskapsrådgiver vil du bistå våre kunder med bl.a bedriftsøkonomisk rådgivning, kapitalendringer, fisjoner/fusjoner og revisjonsarbeid. I tillegg vil du jobbe med controlleroppgaver, interne kontroller, årsoppgjør og rapportering, samt ha regnskapsansvar for egne kunder. Du vil arbeide med utvikling av både tjenestespekter og systemkompetanse, samt bidra til fokus på effektivisering og automatisering av våre tjenester.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker deg som har minimum 4-5 års relevant arbeidserfaring. Du er autorisert regnskapsfører/revisor eller har relevant erfaring som kan kompensere for ønsket utdanning. Du har god kompetanse på å lese regnskap og har interesse og kunnskap om IT-verktøy, blant annet solide ferdigheter i Excel.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som er nysgjerrig og engasjert i kunden og har et forretningsorientert fokus. Du evner å skape gode relasjoner med kunden og er en verdifull sparringspartner på det faglige ved å være analytisk og evne å videreformidle din regnskaps- og økonomiforståelse. Du er fleksibel, tilpasningsdyktig og har stor gjennomføringsevne.

Vi tilbyr

  • Et sterkt faglig miljø med bred kompetanse og erfaring
  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver
  • Mulighet for å være med å utvikle et selskap i vekst
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Hyggelige kollegaer og godt arbeidsmiljø

Er du den rette, eller vil du vite mer?

KLIKK HER FOR Å SØKE!

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vår samarbeidspartner Assessit ved Tron Skarpenes tlf 932 51 103 eller Trude Osa tlf 926 84 033.

Søknadsfrist: Snarest (stillingen er publisert 10. februar 2021)