fbpx
Rita Baldishol er stolt mottaker av næringsprisen

Norsk Regnskap – vinner av Næringsprisen 2022

Ringsaker kommune har delt ut Ringsakerprisen siden 1970 med selveste Alf Prøysen som første mottaker. Siden den tid har det blitt utvidet med priser innen flere kategorier, blant annet næringsprisen.

Da Ringsakerprisene 2022 ble utdelt i Prøysenhuset 25 mars var Norsk Regnskap stolt mottaker av Ringsaker kommune sin Næringspris.

«Næringsprisen kan tildeles enkeltpersoner, bedrifter eller organisasjoner som har skapt vekst og utviklet arbeidsplasser i kommunen. En forutsetning er at bedriften gjennom sitt virke bidrar til et positivt omdømme for Ringsaker kommunes næringsliv. Virksomheten kan være liten eller stor, lokal, regional eller internasjonal.”

Rita Baldishol hadde æren av å ta i mot prisen på vegne av Norsk Regnskap:

Vi er så stolte og ydmyke over å ha blitt valgt, det er skikkelig stas! Tusen takk til alle våre 28 dyktige og engasjerte medarbeidere. Denne prisen er deres » sa Rita i sin takketale.

Rita er medeier og medgründer i Norsk Regnskap. Sammen med Jan Ove Molle har de drevet Norsk Regnskap i over 20 år.

Lokal tilhørighet

I tillegg til å skape arbeidsplasser lokalt er Norsk Regnskap kjent for å være tett på kunden både som regnskapsfører og rådgiver. Selv om bedriften har en stor avdeling på Lillestrøm, og flere avdelinger rundt i landet lover Rita Baldishol lokal tilhørighet til Ringsaker også i fremtiden; “Hovedkontoret skal nok forbli i Brumunddal” fastslår Rita.

Alle ansatte har satt stor pris på oppmerksomheten rundt næringsprisen, og prisen ble ordentlig feiret med kake og bobler på alle avdelingene.