Økonomisk rådgivning

Trenger du økonomisk rådgivning i forbindelse med nyetablering, kan vi hjelpe deg. Med erfarne regnskapsførere og økonomer gir vi deg gode råd og hjelper deg på veien mot suksess. Vi har flere områder innen avdelingen for økonomisk rådgivning og disse inkluderer blant annet firmaetablering, ledelse og drift av selskap, finansiering, analyser, benchmarking og styrearbeid.
I dagens økonomiske klima er det stadig flere som henvender seg til oss med ønske om økonomisk rådgivning. Mange opplever nedgang i kunder og økonomi, men med god økonomisk rådgivning og økonomistyring, kan man unngå mange fallgruver og sørge for at virksomheten holder en sunn økonomi.
I tillegg til økonomisk rådgivning tilbyr vi tjenester som blant annet budsjettering, likviditetsanalyser, lønnskjøring, fakturering og årsregnskap. Alle er tidkrevende oppgaver som vi gjerne utfører slik at du får mer tid til å konsentrere deg om virksomhetens kjerneområder. Vi ønsker at du kan se på oss som din virksomhets økonomiavdeling.
Vårt mål som regnskapskontor er å være best på kvalitet, service og gode rutiner. Med kunden i fokus og moderne teknologi ønsker vi å være med til å opprettholde en verdiskapende virksomhet for våre kunder.
Dersom du har spørsmål om økonomisk rådgivning eller noen av våre andre tjenester, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Er du interessert i å høre hva
vi kan hjelpe med?