Om oss i Norsk Regnskap

Norsk Regnskap er et av Norges ledende digitale regnskapsbyrå, med mer enn 20 års erfaring. Vi sørger for at økonomi, lønn og regnskap blir ivaretatt med sømløs integrasjon med nødvendige digitale verktøy.

Norsk Regnskap forenkler hverdagen for våre kunder: God rådgivning står sentralt hos oss, og med bred kompetanse og stort engasjement sørger vi for at du får best mulig hjelp til å lykkes med din bedrift. Med egne faggrupper innenfor hvert felt sørger vi for bred kompetanse og engasjement. Vi skaper suksesshistorier, sammen!

Vårt fokus

Vi ønsker å være best på kvalitet, service og gode interne rutiner. Alltid ha kunden i fokus. Proaktive til din bedrifts behov og ønsker. Fremtidsrettet til bruk av teknologi. Vi utvikler hele tiden selskapets kompetanse gjennom medarbeiderprogram og ansettelse av autoriserte regnskapsførerer. Vi teller nå rundt 30 ansatte.

Enten du vurderer oss for hjelp til økonomiarbeidet i bedriften eller om du kanskje burde jobbe hos oss, la oss starte med en prat. Ta kontakt, så finner vi ut av resten!

Våre kontorer

Med kontorer på Lillestrøm, Oslo, Brumunddal og Årnes, er vi kjent for å være «tett på» kunden, både som regnskapsfører og rådgiver. Vi er stolte av å være medlem av Regnskap Norge.