Om oss

Norsk Regnskap

NR er Norges ledene digitale regnskapsbyrå. Våre kunder skal føle seg trygg på at alle økonomi funksjoner blir utført skikkelig og godt integrert med digitale verktøy. Vi har i dag 27 ansatte fordelt på 5 avdelingskontorer. Vi er stolte av å være medlem av Regnskap Norge.

Vårt fokus

Vi ønsker å være best på kvalitet, service og gode interne rutiner Alltid ha kunden i fokus. Proaktiv i forhold til kundens behov og ønsker. Fremtidsrettet i forhold til bruk av teknologi. Utvikle selskapets kompetanse gjennom medarbeiderprogram og ansettelse av autoriserte regnskapsførere samt knytte til oss gode eksterne ressurser.

Skybasert

Vi benytter moderne Skybaserte IT-systemer og skanner 100% av alle bilag/dokumenter. Dette er meget plassbesparende for våre kunder, samt at det forenkler gjenfinning av bilag. Alle kunder får tilgang til sitt regnskap med bilag via vårt skybaserte økonomisystem. NR har valgt det skybaserte økonomisystemer 24sevenOffice som verktøy for våre kunder, og leverer alle tjenestene du forventer av ditt regnskapsbyrå mer effektivt enn noen gang.

Våre kontorer

Skedsmo

Norsk Regnskap AS 
Vestvollveien 30 A 
2019 Skedsmokorset

Årnes

Norsk Regnskap AS
Drognestoppen 2
2150 Årnes

Bergen

Norsk Regnskap AS
Edvard Griegs Vei 3A
5059 Bergen

Brumunddal

Norsk Regnskap AS
Brugata 19, Pb 43
2381 Brumunddal

Oslo / Sinus AS

Kongsvn.96B, Pb 43 Bekkelagshøgda
1109 Oslo

Skedsmo

Årnes

Brumunddal

Sinus AS