Mer lønnsom og effektiv

Leter du etter et regnskapskontor som setter deg i fokus, og hjelper deg med å bli mer lønnsom og effektiv? Norsk Regnskap AS er et regnskapskontor med 26 ansatte fordelt på fire kontorer. Vi spesialiserer oss på å utføre en lang rekke tjenester der formålet er å beskytte dine kortids- og langtidsinteresser.

Som regnskapskontor utfører vi blant annet fakturering, årsregnskap, økonomisk rådgivning, budsjettering, likviditetsbudsjett, lønnskjøring, hjelp ved nyetablering og likviditetsanalyser. I stedet for å tenke på oss som et vanlig regnskapskontor, ønsker vi at du kan se på oss som din virksomhets økonomiavdeling. Ved å bruke våre tjenester vil du frigjøre en masse tid som kan brukes på å utvikle virksomheten og dens kjerneområder.
 
Vurderer du å starte en ny bedrift, kan det være riktig å kontakte et regnskapskontor slik at du får en god start med tilrettelagte rutiner for god økonomistyring. De første årene er alltid de mest kritiske, men med et godt samarbeid med din egen regnskapsrådgiver kan du konsentrere deg om å bygge virksomheten, mens vi tar oss av myndighetenes krav og tidkrevende økonomiske oppgaver.

Trenger du hjelp med regnskapet?