fbpx

Regnskapsrådgiver på Sinus, Norsk Regnskap avdeling Oslo

Jun 4, 2019

Med stor tilgang på nye kunder og med en fortsatt god utvikling av vår digitalisering av skybasert økonomisystem er Sinus klar til å vokse videre. 

I den forbindelse søker vi nå ny, dyktig regnskapsrådgiver. Du vil få anledning til å jobbe med spennende og varierte oppgaver innen regnskap og rådgivning. Du blir del av et arbeidsmiljø bestående av faglige dyktige kollegaer og vil utvikle deg gjennom både selvstendig arbeid og i samarbeid med andre.

Arbeidsoppgaver
Som regnskapsrådgiver vil du få selvstendig kundeansvar med følgende hovedoppgaver:
  • Rådgivning 
  • Regnskap, lønn, årsoppgjør 
  • Kundeoppfølging 
Ønskede kvalifikasjoner
Du har høyere utdannelse innen regnskap/ revisjon og er allerede autorisert regnskapsfører, eller har et sterkt ønske om å bli autorisert innen kort tid. Du har også god systemforståelse for IT og IT-prosesser i en skybasert verden.

Personlige egenskaper
Vi søker deg som trives med kundekontakt, er faglig engasjert og har interesse for å jobbe i en skybasert verden. I tillegg er du selvstendig og ansvarsfull, nøyaktig og strukturert, og du er positiv og miljøskapende med gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode utviklingsmuligheter og et dynamisk og godt arbeidsmiljø med spennende og interessante arbeidsoppgaver i et proaktivt selskap i vekst.

Er du vår nye avdelingsleder?

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vår samarbeidspartner Assessit ved
Tron Skarpenes tlf 932 51 103 eller Trude Osa tlf 926 84 033

Trenger du hjelp med regnskapet? 

Tjenester

Regnskap

Rådgivning

Lønn og faktuering

Norsk Regnskap

Kontakt oss 

Om oss

Karriere

Aktuelt

Nyttige lenker

24SevenOffice 

TeamViewer

Følg oss