Send faktura mens du er på farten

Google har bestilt en rapport av McKinsey&Company (Januar 2018) som blant annet avslører at tradisjonell regnskapsføring er på listen over jobber som vil endres. Istedenfor overtar automatikk og regnskapsrådgivning.

Dette kan også tolkes som at bedrifter som ikke går heldigitalt med skybaserte løsninger i nær fremtid får det vanskeligere og vanskeligere.

Med digital regnskapsføring kan du sende faktura via din mobiltelefon, PC eller nettbrett. Når du er på farten vil systemet automatisk sjekke om fakturaene er innbetalt eller om en purring skal bli sendt.
Du vil ha full oversikt til enhver tid fordi alt skjer automatisk når din faktura er sendt.
Også funksjoner som lønnsutbetalinger går som en lek via det digitale systemet, bare her alene er det mange timer spart.
Norsk Regnskap AS, er et autorisert regnskapsbyrå og vi bruker mer og mer av vår tid til analyse og rådgivning på vegne av våre kunder – og ja, kundene merker stor forskjell og store besparelser – både kostnadsmessig og i form av redusert tidsbruk på regnskap og administrasjon.
Vi har laget en ”Før og Etter” tabell hvor du i løpet av 30 sekunder vil forstå forskjellen, og hvorfor du bør helautomatisere regnskapsføringen i din virksomhet allerede fra i dag. 

Last ned tabellen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og laste ned tabellen for å se hvorfor du bør helautomatisere regnskapsføringen i din virksomhet

Tjenester

Regnskap

Rådgivning

Lønn og faktuering

Norsk Regnskap

Kontakt oss 

Om oss

Karriere

Aktuelt

Nyttige lenker

24SevenOffice 

TeamViewer

Følg oss