Økonomisystemer

Med et skybasert økonomisystem vil din bedrift alltid ha tilgang til regnskapet og nøkkeltall. Tilgang når og hvor som helst, dette er med på å bidra til økt produktivitet og lønnsomhet.

Norsk Regnskap leverer fire av Norges ledende økonomisystemer;

24 Seven Office, Power Office, Tripletex og Dnb Regnskap

Økt produktivitet og lønnsomhet

Økonomisystemet er et viktig verktøy for å ha kontroll på bedriftens regnskap. Med et skybasert økonomisystem vil din bedrift alltid ha tilgang til regnskap og nøkkeltall når- og hvor som helst.

Du vil alltid ha god oversikt over virksomhetens svake og sterke sider, slik at du er bedre rustet til å ta gode beslutninger.

Alltid oppdatert

Når myndighetene kommer med nye forskrifter og regler blir slike endringer løpende oppdatert i et skybasert økonomisystem. Da vet du at din bedrift hele tiden tilfredsstiller kravene som stilles.

Som kunde hos oss får du systemopplæring og tilrettelagt support. Du vil ha din egen pålogging og har hele tiden full tilgang til alle tall og rapporter slik at du kan følge med på den økonomiske utviklingen i ditt eget selskap.

Ta kontakt for en demo

Har du spørsmål om skybasert økonomisystem og ønsker å få en demonstrasjon, ta kontakt med oss.

Vi hjelper deg til å finne det systemet som er mest optimalt for din virksomhet. Vi kan stå for implementering av systemet, tilpasse løsningen til din virksomhet samt opplæring av systemet.

Det er enkelt

Vi reduserer tiden og kostnaden på regnskap – og øker kvaliteten på regnskapsrådene

Det er skybasert

Ett hundre prosent skybasert økonomisystem der kunder kan jobbe effektivt og holde seg oppdatert fra mobil, laptop og nettbrett. I farta eller på kontoret

Det er mobilt

Vi konkurrerer på raske og gode råd gjennom digitale hjelpemidler, og våre kunder merker forskjellen

Det er oversiktlig

Med skybaserte systemer får du full kontroll over din bedrift og alt er tilgjengelig til enhver tid