Økonomisystemer

Med et skybasert økonomisystem vil din bedrift alltid ha tilgang til regnskapet og nøkkeltall. Tilgang når og hvor som helst, dette er med på å bidra til økt produktivitet og lønnsomhet.

Norsk Regnskap leverer fire av Norges ledende økonomisystemer;

24 Seven Office, Power Office, Tripletex og Dnb Regnskap

Økt produktivitet og lønnsomhet

Et økonomisystem er et viktig verktøy for å ha kontroll på bedriftens regnskap. Med et skybasert økonomisystem vil din bedrift alltid ha tilgang til regnskap og nøkkeltall når og hvor som helst. Dette kan bidra til økt produktivitet og lønnsomhet ved at du kan gjøre enkle oppgaver som fakturering og remitteringer med sikker tilgang mens du er på farten.

Systemet tar for seg de fleste behov innen regnskap, reskontro, inkasso, fakturering, ordre, lager, bestilling og andre generelle ADB-rutiner. Ved å automatisere rutiner og prosesser i regnskapsføringen vil det gi din bedrift bedre arbeidsflyt og større innsikt i hvordan den økonomiske status er. Med et godt og brukervennlig økonomisystem vil du alltid ha god oversikt over virksomhetens svake og sterke sider, slik at du er bedre rustet til å ta gode beslutninger.

 

Alltid oppdatert

Det er utfordrende å alltid være oppdatert og det kan også til tider være vanskelig å sette seg inn i myndighetenes nye forskrifter og regler i forhold til regnskap. I et skybasert økonomisystem blir disse nye endringene løpende oppdatert slik at du hele tiden tilfredsstiller kravene som stilles. Med skybaserte økonomisystem får du tilgang til gode og velprøvde rutiner som utfører standard rapportering når du ønsker det.

Som kunde hos oss får du systemopplæring og tilrettelagt support. Du vil ha din egen pålogging og har hele tiden full tilgang til alle tall og rapporter. Slik er du til enhver tid oppdatert og kan følge med på den økonomiske utviklingen i ditt eget selskap.

 

Ta kontakt for en demo

Har du spørsmål om skybasert økonomisystem og ønsker å få en demonstrasjon, ta kontakt med oss. Vi hjelper deg til å finne det systemet som er mest optimalt for din virksomhet. Vi kan stå for implementering av systemet, vi tilpasser løsningen til din virksomhet og drift og holder opplæring.

Det er enkelt

Vi reduserer tiden og kostnaden på regnskap – og øker kvaliteten på regnskapsrådene

Det er skybasert

Ett hundre prosent skybasert økonomisystem der kunder kan jobbe effektivt og holde seg oppdatert fra mobil, laptop og nettbrett. I farta eller på kontoret

Det er mobilt

Vi konkurrerer på raske og gode råd gjennom digitale hjelpemidler, og våre kunder merker forskjellen

Det er oversiktlig

Med skybaserte systemer får du full kontroll over din bedrift og alt er tilgjengelig til enhver tid

PowerOffice Go logo
Tripletex logo